Image

— Themabijeenkomsten

De basis van de Hartelijke Huiskamer is opgezet rondom thema’s. Op de agenda zie je welk thema aan bod komt en wanneer. Voorbeelden van thema's zijn: uiterlijke verzorging, persoonlijke ontwikkeling, wedding planning en muziekavonden. Iedere themabijeenkomst wordt begeleid door een professionele spreker en/of ervaringsdeskundige.

Tijdens de themabijeenkomsten krijg je altijd koffie met wat lekkers en na afloop staat er nog iets te drinken en een hapje voor je klaar. Als een van onze thema's op de agenda je aanspreekt, schrijf je dan een keer in zodat we je kunnen verwelkomen in de Hartelijke Huiskamer.

— Tarieven

Voor de tarieven kan je kijken naar de evenementen op de agenda. De tarieven zijn altijd inclusief koffie/thee/cappuccino/fris met wat lekkers en aan het einde van de bijeenkomst staat er nog iets te drinken en een hapje voor je klaar. Dit zit altijd inbegrepen in de prijs per persoon.

Gratis en voldoende parkeerplaatsen

Gratis Wi-Fi!

Op slechts 5 minuten afstand van de A7

Lift, invalidentoilet, airco en ruime keuken zijn aanwezig

— Contact opnemen

Zou je meer informatie willen ontvangen over themabijeenkomsten of ben je benieuwd naar wat De Hartelijke Huiskamer voor jou kan betekenen? Mail naar info@dehartelijkehuiskamer.nl of maak gebruik van het onderstaande formulier. Wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

— Contactformulier

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Image
— Adres
De Oude Veiling 71H
1689 AC Zwaag
— Contact
info@dehartelijkehuiskamer.nl